27
Ιαν.
09

Κακαβιά

logo

Υλικά

-½ κιλό ψάρι κατάλληλο για βραστό κομμένο σε μερίδες
-1 ½ κιλό πατάτες κομμένες
-1/2 ποτήρι χυμό λεμονιού
-1 ποτήρι ελαιόλαδο
-1 κρεμμυδάκι
-Αλάτι

Προετοιμασία

Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.Ρίχνουμε τις πατάτες μαζί με λίγο ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστούν.Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει για 10 λεπτά.Έπειτα ρίχνουμε το αλάτι και στρώνουμε τις φέτες από το ψάρι και το αφήνουμε για 15 λεπτά χωρίς να ανακατεύουμε. Εν τω μεταξύ παίρνουμε το ποτήρι με το λεμόνι και το διαλύουμε μαζί με μισό ποτήρι νερό χλιαρό και 1κ.σ αλεύρι.Όταν το φαγητό είναι έτοιμο περιχύνουμε το μείγμα με το λεμόνι και ανακατεύουμε ελαφριά.

Advertisements

0 Responses to “Κακαβιά”



  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Καλώς ήλθατε στις Κρητικές Συνταγές…

Εδώ ίσως βρείτε μια καλή αφορμή να μείνετε σήμερα μέσα και να μαγειρέψετε κάτι πολύ σπεσιαλελε!:)

Κρητικές Συνταγές

Γίνε συνδρομητής στις Κρητικές Συνταγές


Μουσαφήριδες

  • 1,241,988 μέχρι εδά...

Translate the Cretan Recipes into different languages…


Αρέσει σε %d bloggers: