31
Ιαν.
09

Ομελέτα Σπέσιαλ

Υλικά

-5 αυγά
-5 πατάτες μεσαίες
-1 πιπεριά πράσινη
-1 κρεμμύδι
-1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
-Λίγη φέτα
-Λάδι για το τηγάνισμα
-Αλάτι
-Πιπέρι

Προετοιμασία

Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις κόβουμε ψιλές και τις τηγανίζουμε. Εν τω μεταξύ σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι το κρεμμύδι και την πιπεριά ψιλοκομμένα και την ντομάτα .Ρίχνουμε τις τηγανισμένες πατάτες και τα ανακατεύουμε προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και την φέτα τριμμένη. Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε.Όταν δούμε ότι το αυγό αρχίζει και ψήνεται από την κάτω πλευρά κουνάμε το τηγάνι για να δούμε αν η ομελέτα έχει αρχίσει να ξεκολλάει  ώστε να την γυρίσουμε.  Την γυρνάμε και την πιέζουμε ελαφρά με μια ριχή κουτάλα για να ψηθεί το αυγό και στο εσωτερικό. Αν θέλουμε μπορούμε να την γυρίσουμε περισσότερο από μια φόρα.

Γενικά  στην ομελέτα μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα υλικά όπως τριμμένο κασέρι και μανιτάρια.


0 Responses to “Ομελέτα Σπέσιαλ”



  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Καλώς ήλθατε στις Κρητικές Συνταγές…

Εδώ ίσως βρείτε μια καλή αφορμή να μείνετε σήμερα μέσα και να μαγειρέψετε κάτι πολύ σπεσιαλελε!:)

Κρητικές Συνταγές

Γίνε συνδρομητής στις Κρητικές Συνταγές


Μουσαφήριδες

  • 1,178,199 μέχρι εδά...

Translate the Cretan Recipes into different languages…


Αρέσει σε %d bloggers: