30
Μαρ.
09

Τυροκαυτερή

logoΥλικά

-500γρ. φέτα σκληρή
-1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-4 κουταλιές ξύδι
-2 κουταλιές νερό
-2 πιπεριές κόκκινες καυτερές

Προετοιμασία

Τηγανίζουμε τις πιπεριές με λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν και να ψηθούν.Τις καθαρίζουμε,τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε στο multi προσθέτοντας και την φέτα λίγη λίγη(κρατάμε το 1/4 της φέτας για μετά).Προσθέτουμε το λάδι,το ξύδι και το νερό και χτυπάμε ώσπου να γίνει βελούδινη η υφή της.Την αδειάζουμε σ΄ένα μπολ και θρυμματίζω με τα χέρια μου και την υπόλοιπη φέτα.Την ανακατεύουμε και την βάζουμε  στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα πριν την σερβίρουμε.

Advertisements

0 Responses to “Τυροκαυτερή”



  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Καλώς ήλθατε στις Κρητικές Συνταγές…

Εδώ ίσως βρείτε μια καλή αφορμή να μείνετε σήμερα μέσα και να μαγειρέψετε κάτι πολύ σπεσιαλελε!:)

Κρητικές Συνταγές

Γίνε συνδρομητής στις Κρητικές Συνταγές


Μουσαφήριδες

  • 1,226,368 μέχρι εδά...

Translate the Cretan Recipes into different languages…


Αρέσει σε %d bloggers: