31
Μαρ.
09

Παντζαροσαλάτα

logo

Υλικά

-1 κιλό παντζάρια
-300γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-4 σκελίδες σκόρδο
-5 κουταλιές λάδι
-3 κουταλιές ξύδι
-αλάτι


Προετοιμασία

Βράζουμε τα παντζάρια σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το λάδι,το ξύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε και τα παντζάρια με λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.Το βάζουμε στο ψυγείο για λίγο πριν σερβίρουμε.

Advertisements

0 Responses to “Παντζαροσαλάτα”



  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Καλώς ήλθατε στις Κρητικές Συνταγές…

Εδώ ίσως βρείτε μια καλή αφορμή να μείνετε σήμερα μέσα και να μαγειρέψετε κάτι πολύ σπεσιαλελε!:)

Κρητικές Συνταγές

Γίνε συνδρομητής στις Κρητικές Συνταγές


Μουσαφήριδες

  • 1,241,988 μέχρι εδά...

Translate the Cretan Recipes into different languages…


Αρέσει σε %d bloggers: