18
Apr
09

Τηγανιά χοιρινή

logoΥλικά

-1 κιλό Χοιρινό Κρέας
-1 πιπεριά Φλωρίνης
-2 πιπεριές πράσινες
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-2 ντομάτες ψιλοκομμένες
-1 κουτί μανιτάρια
-1 ποτήρι ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Ρίγανη

Προετοιμασία

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.Το βάζουμε σ΄ένα βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για να τα τσιγαρίσουμε.Κατόπιν προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να μισοψηθεί. Προσθέτουμε και τις πιπεριές σε κομμάτια,τα μανιτάρια,την ντομάτα,την ρίγανη,το αλάτι και το πιπέρι.Το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα του. Εαν θέλουμε μπορούμε να το σβήσουμε και με 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί.Εγώ όμως το προτιμώ σκέτο με το άρωμα από τις πιπεριές ατόφιο.


0 Responses to “Τηγανιά χοιρινή”



  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Καλώς ήλθατε στις Κρητικές Συνταγές…

Εδώ ίσως βρείτε μια καλή αφορμή να μείνετε σήμερα μέσα και να μαγειρέψετε κάτι πολύ σπεσιαλελε!:)

Κρητικές Συνταγές

Γίνε συνδρομητής στις Κρητικές Συνταγές


Μουσαφήριδες

  • 1,178,199 μέχρι εδά...

Translate the Cretan Recipes into different languages…


Αρέσει σε %d bloggers: